Sv: Ekonomiplåt a112

#59868
slirfeldt
Deltagare

Har du hört med Mekoneomen tex? Vet att för många år sedan beställde jag mycket skärmkanter även sådana som inte var lagerförda till olika bilar genom dom, vet dock inte om dom fortfarande gör detta och då var det i från en stor underleverantör i Danmark om jag inte missminner mig.

Provsökte även på Bildelsbasen som med har lite ekonomiplåt men inga skärmkanter till denna bil, men hör även med dom som iaf säljer ekonomiplåt till dom flesta bilar om det finns möjlighet att ta hem även till denna.

I annat fall om man skall byta bägge sidor prova ut några skärmkanter från andra märken som har ungefär rätt radie osv, som jag med vid tillfällen mycket positivt fått göra på mindre kända märken och med mycket goda resultat.

Hittade på en karosserikatalog från hedenhöstiden från Veng: https://www.veng.no/katalog/sentral.asp, men finner inte längre på någon svensk återförsäljare och inte heller mera reservdelar till just 112: an men väl fanns det iaf gott om korossdelar till denna, även bakskärmar (har dess artikelnummer i fall det skulle underlätta).