VW Polo, startproblem när det är fuktigt väder

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #17589
    Mr Jones
    Deltagare

    -99, 28000 mil, fungerat ganska problemfritt de 20 000 mil jag kört. Startar alltid när jag tar den från garaget men totalvägrar om den står ute i fuktig väderlek. Tips ?

    #73166
    Nizze86
    Deltagare

    gissar på att det blir problem när det kommer fukt på tänddelar så kontaktytorna blir dåliga. satsa på lite allmänt underhåll och se till att tändelarna är fräscha och håller tätt från fukt/kondens. möjligen är det någon specifik del som orsakar alla problem men för att hitta den måste du kanske kolla runt lite överallt.

    #73197
    Vilhelm65
    Deltagare

    Har kollat efter bästa förmåga och det hjälpte till så att bilen går bättre MEN fortfarande omöjlig att starta när det regnade igår. Sen kom blåst, torrare luft och bilen gick igång direkt! Tror det har att göra med att ”strömmen” ibland försvinner under körning (korta ögonblick) = varvräknare och hastighetsmätare går i botten och klockan nollställer sig! Något tips var man skall börja leta?

    #73232
    Vilhelm65
    Deltagare

    Upptäckt fel på tändspole med tändmodul. Tack för hjälpen.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng